“De rolcontainer is de ideale oplossing voor mijn 2 paarden!”

15 september 2016 Shares

Home Klantbeoordeling “De rolcontainer is de ideale oplossing voor mijn 2 paarden!”

Door Nijssen Fourages/ 15 september 2016 Shares

“De rolcontainer is de ideale oplossing voor mijn 2 paarden!”

Hoe ervaren onze klanten de dienstverlening van Nijssen Fourages? In deze serie laten we klanten aan het woord die vertellen over hun ervaring met de mestcontainers en mestafvoer. De klantbeoordelingen zijn onafhankelijk geschreven door echte klanten en zijn 100% betrouwbaar.

Introductie:

Manuela Mol-Hogerheijde huurt bij ons een 1.600 liter rolcontainer voor de opslag van paardenmest. Ze zamelt de mest in van haar twee paarden: een Haflinger en een mini paardje.

Wij hebben Manuela gevraagd om haar ervaring met de mestbak en mestafvoer met ons te delen. En dat wilde ze heel graag doen.

Nogmaals bedankt, Manuela, namens het team van Nijssen Fourages!


Klantbeoordeling

Door: Manuela Mol-Hogerheijde |

klantbeoordeling-1600-liter-rolcontainer-en-mestafvoer

Voor mijn paardjes, een Haflinger en een mini paardje, die ik lekker bij huis in Cruquius heb staan, zocht ik een oplossing voor de mest. Zowel voor opslag als afvoer. Achter op mijn erf, waar de paardjes lopen, heb ik niet genoeg ruimte om ook een mestbak te plaatsen.

Via internet ben ik opzoek gegaan naar allerlei oplossingen. Maar ik kon niet iets vinden wat bij ons paste. Totdat ik de 1.600 liter rolcontainer zag bij Nijssen Fourages.

Een mooie ruime bak met deksel, vocht dicht en op afroep te legen! De kosten vielen mee qua huur per jaar, en ook het bedrag voor het legen per keer vond ik redelijk. Voor mij de ideale oplossing!

Ik heb gelijk een afspraak gemaakt en de rolcontainer werd binnen 14 dagen geleverd. Voordat de vriendelijke chauffeur de mestcontainer ging plaatsen, hebben we eerst samen gekeken waar de bak zou kunnen staan.

“Het leegkiepen van de container is zo gebeurd. Geen morsen en zo klaar!”

Ik had al een voorkeur, maar door het rondje wat we samen hebben gelopen waren er nog meer mogelijkheden qua plaatsen. We hebben gekozen om de container naast de schuur te plaatsen, op het voorterrein. Dit terrein grenst aan een laagliggende polderweg.

Mestwagen-Nijssen-Fourages
De mestwagen die om de 5 / 6 weken langskomt.

Vanaf die weg kan de mestwagen zo de mestcontainer oppakken en leegkiepen in de bak. Is echt zo gebeurd! Geen mest morsen, zo klaar.

Bij ons komt de chauffeur ’s morgens rond 6 uur, zodat de bedrijven achter ons er geen hinder van hebben op het landweggetje. Het legen van onze bak met 1 haflinger en 1 mini is zo om de 5 / 6 weken. Soms maanden niet, omdat de groentetuintjes hier in de buurt de mest willen hebben. Maar ook dan is het geen probleem voor Nijssen Fourages.

“Ik leeg mijn rolcontainer om de 5 / 6 weken op afroep.”

Je kunt op afroep of op vaste afspraken de mestbak laten legen. Ik doe het op afroep en bevalt me prima! Ik bel een week van te voren als de container bijna vol zit. Ik heb een kruiwagen vol per dag en dan wordt hij in die loop van de daaropvolgende week gelegd. Ik hoef daar niet voor uit mijn bed, de chauffeur kan hem zo aan haken en legen.

  • paarden-mestcontainer-rolcontainer-verrijdbaar
    Rolcontainer

Daarnaast mag je alle soorten strooisel bij hun in de bak gooien. Dat vind ik ook een fijn idee. Stel dat mijn paardjes op iets anders moeten staan voor hun gezondheid, is dat dus geen probleem!

“Nijssen Fourages denkt met je mee!”

Nijssen Fourages biedt goede service en ze denken met je mee. Ze hebben héél veel mogelijkheden en het zijn aardige mensen die er werken. Ik kan het echt iedereen aanraden om eens met ze te bellen of te mailen. Zo weet je wat ze voor mogelijkheden kunnen bieden voor jouw mestopslag en afvoer wensen!

“Ik ben super tevreden!” Manuela Mol-Hogerheijde


Mestcontainer advies nodig?

Bel: 0252 – 674 041 | Of stuur ons een mail

Huur ook een 1.600 liter rolcontainer bij Nijssen.

Wilt u ook een verrijdbare afvalcontainer voor uw paardenmest huren? Lees meer over deze kleine mestcontainer.

Door Nijssen Fourages/ 15 september 2016 Shares

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *