Wat is de beste paardenmest container?

24 september 2020 Shares

Home Mestopslag Wat is de beste paardenmest container?

Door Nijssen Fourages/ 24 september 2020 Shares

Wat is de beste paardenmest container?

Zowel hobbyisten en bedrijfsmatige paardenhouders hebben met paardenmest te maken. Veel paardeneigenaren kiezen voor een paardenmest container. Maar welke mestcontainer is het beste voor de opslag van paarden- en ponymest?


De beste mestcontainer hangt af van uw wensen

Paardenmest containers zijn leverbaar in diverse formaten en soorten. Er is dus niet één allerbeste mestcontainer aan te wijzen.

Maar voor elke mestvraag is er altijd een geschikt paarden mestcontainer beschikbaar.

Bijvoorbeeld voor:

  1. Particulieren met paarden of pony’s aan huis.
  2. Pensionstallen of maneges met diverse stalhouders.
mestcontainer-basic-600px
Dit is een Basic Mestbak

Welke wensen heeft u?

Heeft u veel of weinig paarden of pony’s? Heeft u veel of weinig ruimte voor een mestcontainer? Hoe vaak wilt u de mest laten afvoeren?

Dit zijn een aantal vragen die u zich moet stellen bij het kiezen van de beste mestcontainer voor uw situatie.

Heeft u bijvoorbeeld twee paarden aan huis staan. Maar heeft u niet veel ruimte voor een paardenmest container? Dan is de beste mestbak voor u een kleine mestcontainer. Bijvoorbeeld een rolcontainer voor mest.

Heeft u wel de ruimte? En wilt u makkelijk een kruiwagen kunnen kiepen in uw paarden mestcontainer? Dan is voldoet een basic mestcontainer van 6 m³ wellicht aan uw wensen.

Hoe zit het met de opties?

Heeft u wel eens een nieuwe auto gekocht? Dan kent u vast ook wel de optielijstjes. Bij mestcontainers is deze lijst ook aanwezig, maar gelukkig is deze niet zo uitgebreid.

Welke opties heeft u om uw paardenmestcontainer naar uw eigen smaak aan te passen? Denk bijvoorbeeld aan:

  • Het formaat van de mestcontainer.
  • De kleur van het materiaal.
  • Met een inloopklep aan de voorkant.
  • Overkapping van zeil of metaal.

U kunt uw mestcontainer dus helemaal naar uw wensen samenstellen. Bij Nijssen Fourages bieden we standaard al diverse uitvoeringen aan. Deze voldoen aan de wensen van de meeste mensen.

Maar heeft u een specifieke wens? Dan staan we daar altijd voor open. Zo hebben we bijvoorbeeld eens een aanpassing gemaakt voor een heftruck.

Wij maken een mestcontainer die past bij uw wensen.

Tekst gaat verder onder de foto

Mestcontainers op maat

Voor de meeste wensen hebben wij een paardenmest container leverbaar. Maar ook voor unieke wensen vinden wij altijd een oplossing.

De beste paardenmestcontainer hangt af van regelgeving

Wet- en regelgeving maakt onderscheid tussen hobbymatige en bedrijfsmatige opslag en afvoer van mest. De wetgeving voor bedrijfsmatige paardenhouders stelt hogere eisen dan voor hobbyisten.

En per gemeente kunnen er specifieke regels gelden voor mestopslag. Meestal heeft dit te maken met het voorkomen van overlast door de paardenmest container.

Welke wet- en regelgeving is op u van toepassing?

Onderzoek in welke categorie u valt met uw paardenmest. Hobbymatig of bedrijfsmatig. En bekijk welke wet- en regelgeving er dan van toepassing is.

Informeer ook bij uw gemeente wat zij voor eisen stellen bij het plaatsen van een mestcontainer. Het kan zijn dat u uw gemeente verwacht dat uw mestcontainer overkapt is.

Alle mestcontainers bekijken

alle-paardenmestcontainer-uitvoeringen

Bekijk Alle Mestcontainers

Advies nodig?

Voor elke wens en elke eis hebben wij een geschikte paardenmest container staan. En als dat niet het geval is proberen we hier een oplossing voor te verzinnen en te maken.

We nemen graag uw vragen met u door.

Bel: 0252 – 674 041 | Of stuur ons een mail

Door Nijssen Fourages/ 24 september 2020 Shares

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *